Payeer Nedir? Payeer'e Nasıl Kayıt Olunur?

İnternetten gelir elde etme işine girdiyseniz, sanal bankaları kullanarak paranızı çekebilirsiniz.  Bunlar arasında PAYEER dünya çapındaki sanal bankalar arasında yatırım yapmak ve ödeme almak için kullanabileceğiniz en popüler sistemlerdendir. Genellikle daha ucuz ve daha hızlı uluslararası para gönderme ve alma işlemini olanak sağladığından PAYEER giderek daha popüler hale geliyor. 
Şimdi sizlere Payeer'e nasıl üye olabileceğinizi resimli olarak göstereceğiz.

**** Kolayca 100 TL kazanma fırsatı için tıklayınız***

Öncelikle Payeer'e üye olmak için BURAYA veya aşağıdaki butona tıklayınız.
Resimleri takip ederek kaydınızı gerçekleştirip Payeer onayınızı yapabilir, sonrasında para yatırma ve çekme işlemlerinizi yapabilirsiniz.



SIGN-UP ‘a tıklayarak devam ediyoruz. Karşımıza kayıt ekranı gelecek.


Email kısmına mail kullandığınız mail adresinizi yazıyorsunuz. Payeer hesabınıza daha sonra girmek için buraya tek kullanımlık kodlar gelecek o yüzden sık kullandığınız bir mail adresiniz ile kayıt olun.
Security Code kısmına sol tarafta görünen kodları yazınız.
Alttaki küçük kare simgesini işaretleyiniz ve SIGN UP → butonuna tıklayınız.
Karşımıza kod girebileceğimiz ekran gelir. Mail adresinize bir kod gelecek ve o kodu Confirmation code kısmına yazacağız. Bazen sistem yoğunluğundan dolayı mail gelmesi uzayabilir o yüzden lütfen bekleyin.
Burada New password kısmına 1 büyük harf, 1 özel karakter ve 1 rakam içeren şifrenizi yazınız. Bu şifreyi unutmayınız.
Repeat new password kutusuna aynı şifrenizi giriniz.
Secret word kısmı gizli şifrenizdir.
Account name kısmı ise sizin payeer hesabınızın numarasıdır. Bunu payeer hesabınıza girdikten sonra üst kısımda göreceksiniz.
NEXT → butonuna tıklayınız. Kayıt olma işlemini tamamladınız. Bundan sonra ki aşamalar ise payeer hesabınızı onaylatmak ile ilgilidir. Payeer hesabınız onaylanmadığı sürece hesabınıza para aktaramayacaksınız. Ancak Payeer hesabından sizin Payeer hesabınıza havale yapılabilir ve yatırım yapabilirsiniz. Payeer ekranında kullanıcı bilgileriniz yer alıyor. DONE → butonunu tıklayarak bunu onaylayın.






Payeer sitesinin en üst sağ kısmında Ayarlar butonuna tıklayınız veya Account No yazısını göreceksiniz. Onun üzerine geliniz ve GO butonuna tıklayınız.
Tıkladıktan sonra bu kimlik ve adres onaylatma bölümü gelecek.
Type of account kısmı kişisel olacağı için personal olarak kalsın.
Name ve Last Name kutusuna kimliğinizde yer alan isim ve soyisminizi doğru bir şekilde giriniz.


Your passport or ID kısmı sizin kimlik fotoğrafı göndereceğiniz kısımdır. Kimlik fotoğrafınızla birlikte özçekim yapmanızı istiyorlar, bunu nedeni doğru kişi olup olmadığınız ile alakalı. Kimliğinizle birlikte özçekim yapın ve bilgisayarınıza bu fotoğrafı attıktan sonra Dosya Seç butonuna tıklayıp, seçin.
Proof of address kısmına ise adınıza kayıtlı elektrik, su, doğalgaz faturalarından birini fotoğraf çekin ve Dosya Seç kısmı ile yükleyin.
SEND → butonuna basarak kimlik ve adresinizi kayıt edin. Payeer editörleri tarafından yaklaşık 1 iş günü içerisinde hesabınız onaylanacak. Bu işlemleri kart ekledikten sonra da yapacaksınız, aynı işlemler orada da geçerlidir. Kart eklerken gerekli bilgileri giriniz ve aynı fotoğrafları gönderiniz.  







Payeer hesabınız hayırlı olsun, artık internetten yatırım yapabilir, kazandığınız paraları çekebilirsiniz. Bol kazançlar.

Yorumlar