Bitexen Airdrop Exen Coin Kazanma Bedava Airdrop ile 100 TL Para Kazanma


Merhaba arkadaşlar sizlere Bitexen coin borsasına sadece üyelik yaparak nasıl 100 TL değerinde EXEN coin kazanacağınızı anlatacağız.
Bitexen nedir? Exen airdropu, exen coin nedir? Bitexen borsası ne işe yarar? Bu yazımızda yerli borsalarımızdan birisi olan BİTEXEN’le ilgili detaya inen bu soruları cevaplamaya çalışacağız.
Bitexen borsasına ilişkin; Bitexen güvenilir mi? Bitexen borsasının coini olan Exen coin nasıl alınır? Exen coin nasıl kazanılır? Kyc sonrası verilen 5 exen=100 TL nasıl kazanılır? Bedava exen coin nasıl biriktirilir? Binlerce bedava exen coin nasıl kazanılır? Gibi sorulara da sizler için cevap vereceğiz. 
Bitexen borsası gerek müşteri kapasitesi gerekse işlem hacmi bakımından gittikçe büyüyen bir borsa. 
 Bitexen, bir kripto para alım satım platformudur. Türkiye’de kurulu ve İTÜ ARI Teknokent teknoloji geliştirme bölgesinde faaliyet gösteren Bitexen Teknoloji A.Ş tarafından geliştirilmiş, bir online kripto-para alım satım platformudur.
 Bitexen Airdrop rehberi ve gerekli tüm işlemleri aşağıdan takip edebilirsiniz. İşte Bitexen para kazanma işlemi ile exen coin kazanma rehberi! Aşağıdaki airdrop’a katıl butonuna basıp hesap onaylarını (adres, kimlik) yaptıktan sonra anında 5 Exen’i kazanabilirsiniz. O anki kur ile bozdurup Türk Lirası kazanabilirsiniz. Bu 02.06.2020’de tanesi 20 ₺ olmasından ötürü 100 ₺ yapmakta.
Bitexen airdrobuyla birlikte Exen Coin kazanabilir, bu Exen Coinleri satarak para kazanabilirsiniz.
Exen Coin kazanma işlemleriniz için alttaki airdrop rehberini takip etmeniz yeterlidir.

Bitexen KYC Onayı Nasıl Yapılır?

  • Öncelikle Kimlik onayı için kimliğinizin ön ve arka fotoğraflarını yollayacaksınız.
  • Bu görevi tamamladıktan sonra adres bilgilerinizi girmek için e-devlet sitesine girip ikametgah bilgilerinizi almanız gerekmektedir. İkametgah bilginizi alırken ‘Kuruma İbraz’ demelisiniz ve ad kısmına ‘Bitexen‘ yazmalısınız.
  • Bütün bunları yaptıktan sonra KYC’niz 10 ila 15 dk arasında onaylanıyor. Hesabınıza da Exen Coinleriniz anında yatıyor. Bitexen para kazanma işlemiyle exen coin kazanma işlemi bu kadar. Bol kazançlar....


Yorumlar