CATT Coin ile Günlük Pasif Kazanç Sağlayın...Catex Üyelik İşlemleri

Catex üyelik yaparak... Catt coin ile günlük pasif kazanç sağlayın....
Merhaba arkadaşlar, coin işinden az çok anlıyorsanız sizlere günlük pasif kazanç elde edebileceğiniz Catex Exchange Coin Borsasından bahsedeceğim. Coinimiz CATT coin (token), CATEX borsasına ait olan bir coindir. Gelecek vadettiği ve yakın zamanda kendisini katlayacağı düşünülen bir coindir.

Günlük Pasif Gelir Kazanın!

CATT coini Catex Exchange borsasından alıp borsada tuttuğunuzda (HOLD) bizlere günlük olarak borsa, gelirinin %80'ini Catt coini elinde tutanlara orantılı olarak dağıtıyor ve hesabımıza yansıtıyor, şu an olarak günlük ortalama %3-10 arası değişiyor, yani bu demek oluyor ki yatırımımızı hiçbirşey yapmadan 1 aya kalmadan çıkarmış oluyoruz, bu aşamadan sonra isterseniz anaparanızı çekin karla devam edin ister hepsi ile bu size kalmış...

Örnek verecek olursak: Şuan Ortalama 1000 dolara günlük 50 dolar geliyor. (1000 TL ye 50 TL olarak da düşünebilirsiniz.) (günlük %5 ‘den hesaplarsak)

Borsanın bizlere coin olarak dağıttığı bu kar payını ister çekin isterseniz alım yaparak CATT miktarınızı artırın. Catt miktarınızı artırırsanız günlük alacağınız kazanç da artmış olacak. takdir sizin...


Aşağıdaki linkten Catex borsasına üyelik işlemlerinizi ücretsiz yaparak CATT coin alabilirsiniz...


İşlem Ücretleri size iade ediliyor!

Ayrıca borsadaki tüm coinlerde işlem yaptığımızda işlem ücretlerini (fee) bize Catt coin olarak yüzde 10 bonusla iade ediliyor. Bu şekilde Catt coini %10 düşük fiyatla almış olursunuz. Bu işlem ile Mining yani Catt coin kazımı yapmış oluyorsunuz.

Catex borsasında Mining nasıl Yapılır?..


Şirket Desteği 

Şirketin açıklamalarına göre Catt coinden toplamda 10 milyar adet bulunmakta ve 8 milyar yakılacak, geriye 2 milyar adet kalacaktır, şuan dolaşımda  275 milyon civari catt coin bulunmaktadır.

Bu arada; Yeni düzenlemeler hayata geçiyor, referans bonusu, mining bonusu. Bu bonuslar 1 ay boyunca kilitli kalıp hesaba öyle geçiyor. Bu süreçte günlük dağıtımdan pay almaya devam ediyor kilitli coinler. Günlük catt üretimi 8 milyonla sınırlandırıldı, her salı borsa yüzde 20 geliriyle cattcoin piyasadan satın alarak yakacak. Şirket yeni olmasına rağmen borsanın büyüyüp gelişmesi için iyi çalışıyor diyebiliriz. Tabi yine de kendi araştırmanızı yapıp sizi üzmeyecek miktarlarla bu işe girmenizi tavsiye ederiz.



ŞİRKET AÇIKLAMASI

Ekim ayında CATT burn planı (% 80 burn) ve yol haritası
CATT'nin mevcut fiyatı ve mining durumu göz önünde bulundurularak;
4 milyar mining  icin ayrılmış olan CATT ve 4 milyar takım için kilitli olan CATT içeren toplam 8 milyar CATT ı (toplam arzın% 80'i) yakmaya karar verdik, detaylar aşağıdaki gibidir.

1. 29 Eylül'de 5 milyar CATT (2.5 milyar mining için ayrılmış CATT ve 2,5 milyar takım için kilitli CATT) yakılacak
2. 29 Ekim'de 1 milyar adet CATT (0,5 milyar mining için ayrılmış CATT ve 0,5 milyar takım için kilitli durumdaki CATT )
3. 29 Kasım'da 1 milyar adet CATT (0,5 milyar mining için ayrılmış CATT ve 0,5 milyar takım için kilitli durumdaki CATT )
4. 29 Aralık'ta 1 milyar adet CATT (0,5 milyar mining için ayrılmış CATT ve 0,5 milyar takım için kilitli durumdaki CATT )
Aralık ayının sonunda, sadece 2 milyar CATT kalacak.
CATT için toplam kaynak azalması nedeniyle madencilik saatlik limiti, miningin 5 yıldan fazla sürmesini sağlamak için buna göre değiştirilecektir. 
Planlanan madencilik sınırları:
Ekim: Saat başı 300.000 catt
Kasım: Saat başı 150.000 catt
Aralık: Saatlik 75.000 catt
Ekim ayında yol haritası
Catex değişiminin sürdürebilirliği konusundaki endişeler göz önünde bulundurulduğunda, aşağıda Ekim ayında yol haritamızla ilgili detaylar yer alıyor.

1. Toplam arzın% 80'ini yakılacak (29 Eylül 2018'den başlayarak 29 Aralık 2018'e kadar sona erecektir)
2. Haftalık geri alım ve yakım, 1 Ekim'den başlayarak. (Catex gelirinin% 25'i, toplam işlem ücretinin% 5'i, CATT fiyatını korumak için Geri Alım'a yatırılacaktır)
3. CATT alım etkinliği (Ekim ayının ilk haftasında catt alım etkinliği başlayacaktır tam tarih sonra açıklanacak)
4. CATT Oylama listeleme sistemi (Ekim ayının ikinci haftasında hayata geçirilecek, tam tarih daha sonra açıklanacak)
5. CATT elinde bulunduranlar için Airdrop (Tokenler Catex'de listelenecek ve catt sahiplerine bölüştürülecek)
6. Catex UI (kullanıcı arayüzü) iyileştirmesi (17 Ekim'den önce tamamlanacak)
7. Coinmarketcap listesi (CMC için gerekli başvurular yakından takip edilerek listelenmek için gerekli tüm adımlar atılacaktır.)
8. Catex mobil uygulaması Geliştirilmesi. (Devam ediyor, Kasım ayı başlarında tamamlanacak)





Son olarak bol kazançlar diliyoruz ve borsa henüz yeni olduğu için ilerisi görmek adına sizi üzmeyecek miktarlarla yatırım yapmanızı öneririz....

Yorumlar