Network Marketing ve Satış Ortaklığı sistemi ile internetten kolay para kazanma yollları


Network Marketing ve entegre Satış Ortaklığı sistemi ile internetten kolay para kazanma yolllarını açıklıyoruz.
Kendi işini kurup, kimseye hesap vermeden, sabahları erken kalkma derdi olmadan, kendi paranı kazanmak istemez misin? İster evinden çalış, ister ofisinden, hatta tatil yaparken internet üzerinden para kazanmak bu kadar kolay olmadı… Çalışma saatlerini kendin belirle, ne kadar çalışacağına kendin karar ver. Ne hesap soran bir patronun, ne de dayatılan hedeflerin olsun? internet üzerinden para kazanmak istiyorsanız yazımızı dikkatlice okuyun.


Size sistemden biraz bahsedeyim,
Bu tamamen yasal bir sistem. İnternet üzerinden para kazanmak isteyen ev hanımları, öğrenciler, emekliler, ek iş yapmak isteyenler bu sistemde birçok yerden para kazanabiliyorsunuz.
Bu sistemin birinci gelir kalemi satış ortaklığı (affiliate marketing) sistemi, yani sizin aracılığınızla yapılan satışlardan belli oranlarda (genelde yüksek oranlar %40-70) komisyon kazanıyorsunuz,
Ürün alıp satmak gibi bir durumunuz yok, sizin işiniz reklam yapıp yönlendirmek. Ürünün kargosuyla satışıyla uğraşmıyorsunuz, internet üzerinden para kazanmak bu sistemle artık çok kolay...
Sisteme girip xdükkan kiraladığınızda size ait bir websitesi(xdükkan) oluyor, bu websitesi otomatik olarak kurulup güncelleniyor, internet üzerinden para kazanmak için tek yapmanız gereken sadece sitenizin ve istediğiniz ürünlerin tanıtımını yapmak.

Bu sistemde İnternet üzerinden para kazanmak için sizlere sunulan diğer bir gelir kalemi olman Network Marketing ile yaptığınız üyelerden de 21.seviyeye kadar aylık sabit gelir elde ediyorsunuz. (daha 11.seviyede iken 2.048 TL düzenli gelir sonraki seviyelerde ikiye katlayarak gidiyor)
Ancak sanıldığı gibi klasik network marketing sistemlerinden bağımsızdır ve farklılık arz eder.
Sıradan network marketing sistemlerinin konusu fiziksel ürünlerdir, bu herkesin yapabileceği bir iş değildir ve prim kazanmak için ürün almak veya satmak zorundasınızdır.
Ancak projex’teki network marketing, herkesin sadece 2 üye edinerek ilerlemesinden ve yerleşim planına göre kazanç elde etmesinden ibarettir. Kesinlikle herhangi bir ürün almak veya satmak zorunda değilsiniz.
Başarılı olmak ve gerçekten internet üzerinden para kazanmak için az bir gayret göstermeniz ve inanmanız şart. Biraz gayretinizle sistemden kazanmamanız imkansız, bütün yapmanız gereken iki kişiye bu sistemi tanıtıp, sisteme katmanız, hepsi bu. internet üzerinden para kazanmak istiyorsanız bu sisteme inandığınız ve bir süre sabrettiğinizde kazanç garantidir. 


Siz şanslısınız çünkü siz hem sisteme ilk katılanlardan olacaksınız hem de güçlü bir ekip ve sponsorun alt üyesi olacaksınız. Ek iş yapmak, internet üzerinden para kazanmak istiyorsanız sistemi kesinlikle incelemenizi tavsiye ederim.


Yorumlar